Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/etrixbg1/www.cendrillon.bg/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
дамска мода - с грижа към детайла

За суетата граници няма.

Екстравагантни облекла

Всяка дама желае да изглежда красива и привлекателна не само в ежедневието, но и на бизнес срещи. Това е нашият стремеж дълги години да създаваме за Вас, мили дами, ексравагантни облекла, приковаващи поглед във всеки дръзнал да съзерцае наш модел.
Години упорита работа, ни подтикнаха да създадем търговската марка, която да ни отличава на пазара. Създадохме за Вас марката Cendrillon, която успешно се реализира не само на Българския, но и на Европейския пазар.

Производствена база

Производствената база на фирмата се намира на територията на гр. Плевен, която може да се похвали не само само с голямата си произвадствена площ, но и с големия на брой персонал, създаващ облекла за изискани дами.
Нашият стремеж е да създаваме дизайнерски облекла, които да се отличават не само със своята изтънченост, но и със умелото цветово съчетание на различни цветови гами платове.
Постоянната инвестиция в разширяване на производствената база, ни подтиква да подсигуряваме и работна ръка, която умело да изпълнява приетите поръчки.

френски облекла онлайн магазин

Дизайнът има значение

Под зоркия поглед на нашия дизайнер работата кипи неуморно. Всеки модел произлязъл от графита на молива,е сътворен с много любов до най-малкия детайл пришит елегантно към всеки модел на Cendrillon.

Cendrillon е марка, която ще Ви спомогне в избора за елегантна стилна ежедневна рокля, сако, панталон, манто, палто и редица други модели, които прилягат добре на всяко дамско тяло.

Почувствайте се желани в моделите на Cendrillon.